Slide background

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

"YOU DON'T TAKE A PHOTOGRAPH,

YOU MAKE IT."

Ansel Adams

Uw moment vastleggen

Techniek, compositie en vormgeving op een ontspannen manier samen laten komen in beeld. Dat is fotografie voor mij. In de studio of op locatie. Daarbij is kunst een grote inspiratiebron. Ik volg al jaren masterclasses in moderne kunst en ik bezoek graag tentoonstellingen in binnen - en buitenland. Ook markten in kunst en curiosa zijn een bron van creativiteit. Een mooi portret verdient een mooie en/of originele presentatie. Ook dat vergt esthetisch en technisch inzicht. Ik stel je graag mijn expertise ter beschikking. We gaan voor de totale ervaring. Op mijn blog kun je zien waar dat toe leidt.

Slide background
Slide background

WERKWIJZE in ’t heel kort.

Kijken, luisteren en het moment pakken. De uitkomst is vaak verrassend. Jonge kinderen ontroeren, pubers gaan loskomen, professionals geven tips. Het is de samenwerking die het resultaat maakt. Soms zijn proefopnames handig om verschillende ideeën te vergelijken. Digitale fotobewerkingen en verschillende afdrukken zijn mogelijk.

Linda Greve
Linda Greve Linda Greve Fotograaf

Slide background
Slide background

LAATSTE NIEUWS

LOVE From Yves St. Laurent LOVE From Yves St. Laurent

La Majorelle, Marrakech. [...]

More Detail
Categories LInda blog
Published jan 03, 2017
Marlène Dumas Marlène Dumas

De eerste grote solotentoonstelling sinds 20 jaar nu te zien in het Stedelijk. Haar “koppen” zijn een grote inspiratie voor mij. Portretfotografie gaat ook over het in beeld brengen van “koppen”. Ik volg schilderlessen bij de Kunstacademie in Haarlem. De combinatie fotografie en schilderkunst heeft mijn grote voorkeur en door zelf te schilderen leer je mogelijkheden van die combinatie te [...]

More Detail
Categories LInda blog
Published nov 17, 2014

Vraag het De Studiowinkel

Heb je een vraag of juist een
goede suggestie?
Mail gerust naar de Studiowinkel.

Bekijk ons ook hier
Verstuur